Elzenweg 27
3421 TT Oudewater

Referenties

Velen gingen u voor

Megatop is een uniek product en werd in 1996 ontwikkeld. Intussen ligt Megatop in zo’n 900 paardenbakken in binnen- en buitenland. Zeven jaar ervaring binnen de paardenwereld heeft geleerd dat Megatop uw vertrouwen meer dan waard is.

Sjaak Oudshoorn

De heer Sjaak Oudshoorn, eigenaar van Lucky Stables te Mijdrecht:
” Sinds 1998 gebruik ik overal Megatop. In de binnenbak, de buitenbakken, de longeerbakken en zelfs in de losloopbakken. De kwaliteit van de bodem verbetert aanzienlijk en voor de prijs hoef ik het niet te laten. De manegeklanten zijn zeer tevreden en daar doe je het toch allemaal voor. ”

De heer Wilten

De heer Wilten van 5 sterren manege Wilten te Zwolle:
” In 1999 ontdekte ik Megatop. Precies het product wat ik zocht voor mijn binnenmanege. Goede kwaliteit – prima prijs – geen duur onderhoudscontract. Daarnaast blijf ik baas in eigen bak, ik kan hem bijvullen of vervangen waarneer ik dat nodig vind. Het milieu aspect speelt voor mij een grote rol bij het vervangen van de bodem. In onze manege springen en rijden ook topruiters en ik heb dan ook een perfecte bodem die bestaat uit een harde vlakke ondergrond, speciaal manegezand gemengd met Megatop. Ik kan de bodem aan iedereen aanbevelen. “

Bea Groeneveld

Bea Groeneveld, particulier te Nieuwegein:
” Ruim 5 jaar geleden hebben we een buitenbak bij ons thuis aangelegd. We hebben bijna alles zelf gedaan en gekozen voor een bodem met drainage, zand en een toplaag van Megatop. Ik heb een jong paard dat ik nu iedere dag kan trainen en ik maak daardoor goede vorderingen. Het bespaart mij veel tijd, nu ik niet meer iedere keer naar de manege hoef. Ik hou dus meer tijd over voor mijn hobby. Zelfs als het veel regent en met vorst is de bak goed berijdbaar, wij hebben beslist geen spijt van onze keuze. ”