Elzenweg 27
3421 TT Oudewater

Informatie

Minimaal onderhoud, eenvoudige verzorging

Megatop is eenvoudig te eggen en te slepen. Omdat het materiaal licht van gewicht is, kan ook de hoefslag gemakkelijk worden bijgehouden. Indien nodig kunt u bij droogte de bodem sproeien. Daarnaast zorgt Megatop ervoor dat een droge borstel genoeg is om de benen van uw paard na afloop schoon te borstelen.  

Dubbel voordeel

Megatop is een perfecte bodem voor een betaalbare prijs. U kunt de bodem geheel naar eigen behoefte samenstellen. Bij de juiste toepassing kan de Megatop bodem jaren mee. Bovendien kan eenvoudig een nieuwe Megatop laag worden aangebracht. Omdat Megatop een natuurproduct is, kan zand en mest vermengd met Megatop probleemloos worden afgevoerd. Tijdens de productie van de Megatop kunnen er lichte verschillen in het eindproduct ontstaan, die liggen in het vochtgehalte van het te verwerken hout. Bij langdurige droogte zal het eindproduct makkelijker breken en korter van draad zijn dan in langdurige natte periodes. Ook hierin gedraagt Megatop zich als een echt natuurproduct. Ons hout gaat na het breken door een zeef van 30 mm ├ś, dit kan betekenen dat er langere spaanders dan 30 mm aanwezig zijn.

Velen gingen u voor

Megatop is een uniek product en werd in 1996 ontwikkeld. Intussen ligt Megatop in zo’n 1500 paardenbakken in binnen- en buitenland.  11 jaar ervaring binnen de paardenwereld heeft geleerd dat Megatop uw vertrouwen meer dan waard is.

Betalingscondities

Betalingstermijn: Betaling per bank voor levering. Wij zenden u vooraf een factuur indien mogelijk per E-mail. Deze dient betaald te zijn voor de levering.
Prijzen: al onze prijzen zijn exclusief BTW en inclusief transportkosten in Nederland.

Wanneer u na het lezen van de informatie nog vragen heeft of geïnteresseerd bent in het ontvangen van een offerte kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop, te bereiken onder nummer: 0348-561757 of door middel van het sturen van een email: info@manegebodem.com